Intézményi nyelvi vizsgára felkészítő tanfolyamról:

“Nagyon jó hangulatú volt a tanfolyam. Rengeteg hasznos és érdekes dolgot hallottunk. A vizsgára érdemben lehetett készülni, nagyon jó volt az oktatóanyag. Az elsajátítottak életszerűek, jól alkalmazhatók.
Nagyon jó tapasztalatom és véleményem van a tanfolyamról is és a vizsgáról is. (2015. június)

„A tanfolyam nagyon sokat segített a felkészülésben. Nagyon jó, hogy a tanárokat megismerhettük, mindegyiküktől sokat lehetett tanulni, más módszerük miatt az órák változatosak, érdekesek, figyelemfelkeltőek voltak. Csak ajánlani tudom mindenkinek!”

„Pozitív tapasztalataim vannak a felkészítést illetően, mivel koncentráltan a vizsgára való felkészítésen volt a hangsúly. A nyelvtanárok által elmagyarázottak, illetve tanítottak alapján teljes körű felkészítést kaptam. A jegyzet átgondolt és bőven összeválogatott a különböző példákkal és feladatokkal.”

„A nyelvtanfolyammal meg voltam elégedve, a tanárok nagyon kedvesek voltak, felkészültek, segítőkészek. Köszönöm ezt a lehetőséget!”

„A felkészítő tanfolyam rendkívül hasznos volt, a felkészítő tanárok fantasztikusak voltak. Fáradozásukat, munkájukat és a lehetőséget nagyon szépen köszönöm.”

„A nyelvvizsgára felkészítő tanárok rendkívül kellemes légkört biztosítottak a diákoknak, számomra ez nagyon tetszett.”

„A tanfolyammal meg voltam elégedve, tanárnőék készségesek voltak, az oktatás jó hangulatban telt.”

„A tanfolyammal meg voltam elégedve. Kellően felkészít a vizsgára a többi az egyéni gyakorláson múlik. Én örültem ennek a lehetőségnek.”

„ A tanárok nagyon jól felkészülten, pozitív légkörben készítettek fel.”

„Úgy gondolom, hasznos volt a felkészítő tanfolyam.”

„Elégedett voltam az IOK nyelvtanfolyamával.”

„A minket felkészítő tanárok maximálisan segítőkészek voltak!”

„Tisztelettel adózom a velünk foglalkozó angol nyelvtanárok türelme és pozitív hangulatú óraadása előtt.”

„Maximálisan segítőkészek voltak az oktatók a tanfolyamon.”

„Köszönöm a felkészítő tanfolyam során nyújtott segítségüket és a nekünk átadott tudásukat is. Sok hasznos tanácsot kaptunk Önöktől a tanfolyamon, amit a vizsgán hasznosítani tudtam.”

„Köszönöm a felkészítő tanárok pozitív hozzáállását, mindent megtettek azért, hogy a vizsga sikeresen teljesíthető legyen.”

„Minden oktatónak köszönet áldozatos munkájáért, a sikeres vizsgánkra való törekvésükért.”

„Az IOK nyelvtanfolyam nagyon hasznos volt. A tanfolyam végig jó hangulatban telt, a tanfolyamot tartó tanárok felkészültsége tökéletes volt, és nagyon segítőkészek voltak a tanfolyam teljes ideje alatt. Számomra rengeteget segített a tanfolyam.”

2015. június 20-i intézményi nyelvi vizsgáról:

“Az írásbeli és a szóbeli vizsgán egyaránt nagyon kedvesek és segítőkészek voltak a vizsgáztatók. A feladatok teljesíthetőek, a nehézségi szintjük olyan, mint amire készültem. Örülök, hogy megtaláltam ezt a nyelvvizsgát, mert szerintem ez egy nagyon jó lehetőség azoknak, akiknek szükségük van a diplomára munkájukhoz, de nyelvvizsga hiányában még nem kapták ki. Csak ajánlani tudom mindenkinek.”

“A vizsga jól szervezett volt, az információkat időben megkaptuk. A vizsga nehézsége, a várakozásoknak/várakozásomnak teljesen megfelelt. A IOK honlapján található mintavizsga alapján, a vizsga nehézségi szintje jól behatárolható volt, ami nagy segítséget nyújtott a felkészülésben. A szóbeli rész barátságos légkörben zajlott. A vizsgáztatók türelmesen végighallgatták a vizsgázót, és szükség esetén kérdésekkel segítették a vizsga folytonosságát. Egyébként pedig, logikus ellenőrző kérdésekkel győződtek meg a vizsgázó valós felkészültségi szintjéről.”

“A vizsga nehézsége szubjektív vélemény volt. Személy szerint könnyűnek éreztem, de ez nem a vizsga fokozatát minősíti, hanem a tanulók felkészültségét. A vizsga légköre remek volt, nem nehezíteni próbáltak, hanem segíteni a vizsgázót, oldani a gátlásokat.”

2015. január 17-i intézményi nyelvi vizsgáról:

„Az írásbelin és a szóbelin vizsgáztató tanárok mind nagyon kedvesek voltak, ezzel jól oldották a vizsgadrukkot. Az írásbelin a feladatok korrektek voltak, a szóbelin úgy éreztem arra kíváncsiak, amit tudok és nem arra, amit nem.”

„Nagy volt a vizsgadrukkom, de a barátságod és nyugalmat árasztó vizsga légkör csökkentette. A vizsga lebonyolítása nagyon profi volt. Teljes körű tájékoztatást kaptam a vizsga menetéről.”

2014. október 4-i intézményi nyelvi vizsgáról:

„A tanárok nagyon kedvesek, segítőkészek voltak, és a vizsga egész légköre nagyon pozitív volt. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Köszönöm szépen!”

„Nagyon kellemesen csalódtam, ilyen profi és könnyed hangvételű vizsgám még nem volt. Dicséret mindenkinek.”

„Ez a vizsga számomra nagyszerű élmény volt, mert úgy éreztem, itt végre arra kíváncsiak a vizsgáztató tanárok, mi az, amit tudok az angol nyelvből.”

„A vizsgáztató tanárok nagyon kedvesek, segítőkészek. Ha a szóbeli vizsgán nem értettem valamit, akkor megkérdezték másképpen.”

„A vizsgabizottság a vizsga során igazán segítőkész és biztató volt, kellemes légkört biztosított a vizsgázók számára.”

„A vizsga gördülékeny volt, a tájékoztatás a vizsga menetéről és a feladatokról korrekt és érthető volt. Szóbelinél a tanárok segítőkészek voltak, és segítettek oldani a vizsgával járó feszültséget.”

2014. június 21-i intézményi nyelvi vizsgáról:

„Az egész nyelvi vizsga légköre pozitív volt!”

„Nagyon jó légkörű mind az írásbeli, mind a szóbeli vizsga. A vizsgáztató tanárok is nagyon kedvesek, segítőkészek voltak.”

„Fantasztikus élmény volt ezen a jól szervezett vizsgán részt venni. A tájékoztatás a vizsga menetéről széleskörű és mindenre kiterjedő volt. Köszönöm a faliórát! Kedves gesztus volt és sok vizsgázónak jól jött. A vizsga nehézségi szintje a várakozásaimnak megfelelő volt, a felkészítő tanfolyamon megismert követelmények és feladatok alapján ilyenre számítottam. Az idő elegendő volt mindkét írásbeli részre, minden feladatot sikerült befejeznem és átnéznem. A szóbeli vizsgán a vizsgáztatók érthetően beszéltek és kedvesek voltak.”

„A szóbeli vizsgával kifejezetten meg voltam elégedve, mert életszerű vizsga volt.”

„Az írásbeli vizsga lebonyolítása nagyon gördülékenyen ment. A szóbeli vizsga nagy meglepetés volt számomra, mivel más nyelvvizsgáktól eltérően, idegeskedés nélkül és stressz-mentes hangulatban zajlott.”

„A vizsgáztatók hozzáállása példaértékű! Kedvesek és segítőkészek, igyekeztek oldani a feszültséget!”

„Az írásbeli vizsga jól meg volt szervezve, a szóbeli beosztásnál az időbeosztást tartották, várakozás nem volt.”

„A vizsgáztatók nagyon kedvesek voltak.”

2014. január 18-i intézményi nyelvi vizsgáról:

„Rám személy szerint pozitív hatással volt a vizsgáztató tanárok higgadt, nyugodt személyisége, nem éreztem magamat feszülten, a korábbi vizsgákhoz hasonlóan! Ez vonatkozik az írásbeli és szóbeli vizsgákra egyaránt. Az idő elegendő volt a feladatok megoldására.”

„Az Egyetemnek, Önöknek köszönhetően elérhető közelségbe került a diploma megszerzése! A vizsgán a vizsgáztatók kedvessége, nyugalma nekem nagyon bátorító volt, pont azt a profizmust és odafigyelést tapasztaltam, amit végig a tanfolyam alatt. Mindent köszönök!”

„Nagyon kedvesek a vizsgáztató tanárok!”

„Ahogy már korábban a sikeres angol nyelvi vizsgán, most a német nyelvi vizsgán szintén csak pozitív dolgokat tapasztaltam, egyaránt a vizsgáztatók személyével, valamint a vizsga lebonyolításával kapcsolatban is.”

„Köszönöm a lehetőséget, hogy részt vehettem az intézményi nyelvi vizsgán! Úgy gondolom, hogy ez nagyon jó lehetőség olyan embereknek, akiknek nagy szükségük van a diplomára, de sajnos nem tudnak nyelvvizsgázni!”

2013. október 5-i intézményi nyelvi vizsgáról:

„Teljes mértékben meg vagyok elégedve a vizsgáztatók által teremtett légkörrel és a szervezési képességeikkel. Egy nagyon pozitív csalódás volt a vizsga, annak ellenére is, hogy gyakran izgulok a vizsgákon, mint rengeteg sorstársam. Gördülékenyen és zökkenőmentesen ment minden. A vizsga összes elemén látható volt a profizmus. Én személy szerint nagyon szépen köszönöm a lehetőséget.”

„Rendkívül pozitív és jóleső érzés az írásbeli illetve a szóbeli vizsgán a vizsgáztatók kedvessége.”

„Nagyon köszönöm a segítőkész, pozitív hozzáállást a vizsgán való részvételen!”

„A vizsgafeladatok megoldását, illetve a szóbeli vizsga teljesítését nagymértékben elősegítette a pozitív légkör, az IOK munkatársainak kedvessége, türelme, segítőkész hozzáállása.”

„A vizsgáztatók nagyon emberségesek és segítőkészek voltak. A vizsgadrukkot próbálták oldani.”

2013. június 22-i intézményi nyelvi vizsgáról:

„Teljes körű tájékoztatást kaptam telefonon egy nagyon kedves hölgytől. A vizsgák pontosan kezdődtek. Külön köszönet, hogy ilyen sok helyszínen folyt egyszerre a szóbeli vizsga és nem kellett órákig idegeskedni előtte. A tanárnők kedvesek voltak és lassan, artikuláltan beszéltek angolul. Összességében nagyon jól éreztem magam.”

„Köszönet a jól megszervezett és lebonyolított vizsgáztatásért és a barátságos, közvetlen légkörért.”

„A szóbeli vizsgarészen leblokkoltam, de a vizsgáztatók türelmesek és kedvesek voltak.”

„Ez volt a legjobb légkörű vizsgám angolból! Csak pozitívan tudok nyilatkozni.”

„Itt szeretném megköszönni, hogy az intézmény megadta a lehetőséget arra, hogy ilyen formán diplomához juthassanak azok, akiknek a nyelvvizsga megszerzése nehézkes, vagy szakmai útjuk során nélkülözhető.”

„Végtelenül szimpatikus volt a vizsga szervezése és bonyolítása, mert véleményem szerint mindenre kiterjedő volt a tájékoztatás! Köszönöm az IOK munkáját és hozzáállását!”

„Az előzetes (telefonon történő) tájékoztatás, az online jelentkezés, és az e-mailben történő tájékoztatás teljes körű és zökkenőmentes volt. A munkahelyi elfoglaltságaim miatt külön örültem, hogy volt lehetőség az online banki átutalásra és az elektronikus jelentkezésre, mert ez nagymértékben megkönnyítette a vizsgára történő jelentkezést. A vizsga szervezése, lebonyolítása teljes mértékben megfelelő és segítőkész volt. A szóbeli vizsga során pozitív, nyugodt légkört tapasztaltam. Összességében teljes mértékben elégedett vagyok az Önök által szervezett nyelvvizsgával.”

„Véleményem, hogy a vizsgára történő IOK felkészítő tanfolyam anyaga teljes mértékben lefedte azt, amit a vizsgán kértek tőlünk. Tehát sem az írásbeli sem a szóbeli vizsgafeladatokban nem ért meglepetés. Több hosszabb-rövidebb nyelvtanfolyamon vettem már részt, de az IOK által összeállított, célorientált és átfogó felkészítő tananyagot egyiknél sem kaptam, tapasztaltam.”

„Nagyon tetszett, hogy a szóbeli vizsgán a rendkívül feszült és stresszes helyzetben a vizsgát lebonyolító tanárok segítőkészek voltak és rendkívül nagy türelemmel, higgadt, nyugodt viselkedéssel az összezavarodott vizsgázóból a maximumot kihozva, tereltek minket a sikeresebb vizsgaeredmény felé!”

„Mind a felügyelő tanárok és mind a szóbeliztető tanárok nagyon korrektek és felkészültek voltak, és mindenben tájékoztattak a vizsga menetéről.”

„A szóbeli vizsgáztatók nagyon kedvesek, segítőkészek voltak.”

„A vizsgáztatók nagyon segítőkészek voltak.”

2013. január 12-i intézményi nyelvi vizsgáról:

„A vizsga lebonyolítása gyors, gördülékeny volt, kellő tájékoztatással. A szóbeli időpontokat, beosztást jó előre megkaptuk, ez nagyon jó volt.”

„A vizsga szervezését, légkörét teljesen megfelelőnek találtam, a vizsgáztatók teljesen korrekt módon jártak el. Az adminisztráción dolgozók mindenre kiterjedő információt adtak az oktatással és a vizsgával kapcsolatban is.”

„Nagyon jó volt a vizsga légköre. A szóbeli vizsgán a vizsgáztatók mindent megtettek, hogy ne izguljunk annyira, ne blokkoljunk le és el tudjuk mondani, amit megtanultunk és tudunk.”

„A szóbeli időbeosztása nagyon jó, tetszett a közvetlen beszélgetős légkör és a vizsgáztatók hozzáállása. Nagyon hasznos volt számomra a felkészítő tanfolyam.”

2012. szeptember 29 -i intézményi nyelvi vizsgáról:

„A vizsga légköre, szervezettsége jó volt.”

„A szóbeli vizsgán nagyon rendesek voltak, igaz a vizsgadrukkom miatt eléggé leblokkoltam. Nekem a vizsga menete és a nehézségi szintje tetszett.”

„A szóbeli vizsga előtt a nagy tét – diplomám készhez vétele – miatt bennem nagy volt a vizsgadrukk, de a vizsgáztatóknak köszönhetően olyan pozitív, oldott volt a vizsga légköre, hogy minden adott volt a jó teljesítmény eléréséhez, ezt utólag is köszönöm!”

„Nagyon tetszett a vizsga összeállítása és a feladat típusok. A feladatok érdekesek, változatosak voltak és a mennyiségük nem volt túlzottan leterhelő.”

„A szóbeli vizsgán kedvesek a tanárok és nagyon megértőek.”

„Szerintem jól szervezett volt a vizsga. Köszönöm a lehetőséget.”