Intézményi nyelvi vizsgára felkészítő tanfolyamról:

“Nagyon jó hangulatú volt a tanfolyam. Rengeteg hasznos és érdekes dolgot hallottunk. A vizsgára érdemben lehetett készülni, nagyon jó volt az oktatóanyag. Az elsajátítottak életszerűek, jól alkalmazhatók.
Nagyon jó tapasztalatom és véleményem van a tanfolyamról is és a vizsgáról is. (2015. június)

„A tanfolyam nagyon sokat segített a felkészülésben. Nagyon jó, hogy a tanárokat megismerhettük, mindegyiküktől sokat lehetett tanulni, más módszerük miatt az órák változatosak, érdekesek, figyelemfelkeltőek voltak. Csak ajánlani tudom mindenkinek!”

„Pozitív tapasztalataim vannak a felkészítést illetően, mivel koncentráltan a vizsgára való felkészítésen volt a hangsúly. A nyelvtanárok által elmagyarázottak, illetve tanítottak alapján teljes körű felkészítést kaptam. A jegyzet átgondolt és bőven összeválogatott a különböző példákkal és feladatokkal.”

„A nyelvtanfolyammal meg voltam elégedve, a tanárok nagyon kedvesek voltak, felkészültek, segítőkészek. Köszönöm ezt a lehetőséget!”

„A felkészítő tanfolyam rendkívül hasznos volt, a felkészítő tanárok fantasztikusak voltak. Fáradozásukat, munkájukat és a lehetőséget nagyon szépen köszönöm.”

„A nyelvvizsgára felkészítő tanárok rendkívül kellemes légkört biztosítottak a diákoknak, számomra ez nagyon tetszett.”

„A tanfolyammal meg voltam elégedve, tanárnőék készségesek voltak, az oktatás jó hangulatban telt.”

„A tanfolyammal meg voltam elégedve. Kellően felkészít a vizsgára a többi az egyéni gyakorláson múlik. Én örültem ennek a lehetőségnek.”

„ A tanárok nagyon jól felkészülten, pozitív légkörben készítettek fel.”

„Úgy gondolom, hasznos volt a felkészítő tanfolyam.”

„Elégedett voltam az IOK nyelvtanfolyamával.”

„A minket felkészítő tanárok maximálisan segítőkészek voltak!”

„Tisztelettel adózom a velünk foglalkozó angol nyelvtanárok türelme és pozitív hangulatú óraadása előtt.”

„Maximálisan segítőkészek voltak az oktatók a tanfolyamon.”

„Köszönöm a felkészítő tanfolyam során nyújtott segítségüket és a nekünk átadott tudásukat is. Sok hasznos tanácsot kaptunk Önöktől a tanfolyamon, amit a vizsgán hasznosítani tudtam.”

„Köszönöm a felkészítő tanárok pozitív hozzáállását, mindent megtettek azért, hogy a vizsga sikeresen teljesíthető legyen.”

„Minden oktatónak köszönet áldozatos munkájáért, a sikeres vizsgánkra való törekvésükért.”

„Az IOK nyelvtanfolyam nagyon hasznos volt. A tanfolyam végig jó hangulatban telt, a tanfolyamot tartó tanárok felkészültsége tökéletes volt, és nagyon segítőkészek voltak a tanfolyam teljes ideje alatt. Számomra rengeteget segített a tanfolyam.”